Lesena okna Košak so zanesljiva izbira za vaš objekt

POVPRAŠEVANJE

Smo družinsko podjetje z več kot 50-letno tradicijo na področju stavbnega pohištva. Imamo vizijo postati najuspešnejše in najbolj inovativno podjetje v svoji stroki, v Sloveniji in se predvsem razširiti v tujino z obstoječimi in novimi proizvodi, ki bodo sledili željam in potrebam naših strank.

V filozofijo podjetja verjamejo vsi naši zaposleni in se zavedajo odgovornosti, ki jim je dana. Zavedajo se, da s svojim kvalitetno opravljenim delom, pripomorejo k odličnosti izdelka in končnemu zadovoljstvu stranke. Vemo, da sta inovativnost in timsko delo, ključna za uspeh podjetja, zato smo pripravljeni prisluhniti vsakemu članu podjetja. Korist, ki jo naše podjetje prinaša trgu oz. naše poslanstvo, je naš program izdelave stavbnega pohištva. Ta temelji na visokokakovostni, zunaj-serijski proizvodnji, kjer se lahko profili oken prilagajajo detajlom vgradnje na objektu in predvsem željam kupcev in arhitektov. Iz tega sledi, da je skoraj vsak projekt nekakšen unikat, ki se le redko ponovi na naslednjem objektu.

V sodelovanju z najvplivnejšimi arhitekti, smo do sedaj opremili objekte, ki so doma in v tujini prejeli najvišje nagrade na področju arhitekture.

Background Story

Leta 1962 je Jože Košak oče Bojana Košaka, pričel z lastno obrtjo. klet stanovanjske hiše je predelal v manjšo delavnico z najosnovnejšimi stroji. Jože se je od začetka ukvarjal z izdelavo pohištva iz masivnega lesa, kasneje pa se je osredotočil na izdelavo oken in vrat.

Background Story

Tistega leta je Jože prepustil vodenje obrti svojemu sinu Bojanu. Podjetje se je s kleti stanovanjske hiše preselilo na sosednje zemljišče kjer je zrasla dosti večja delavnica s takrat že štirimi zaposlenimi.

Background Story

V letu 1997 podjetje Bojana Košaka in njegove žene Polonce šteje že 16 zaposlenih. Delavnica se je skozi leta dograjevala po potrebah podjetja. V tistem času je podjetje prodrlo na tržišče Rusije in bivše Jugoslavije.

Background Story

Po letih gospodarske krize se podjetje ponovno širi. Na lokaciji stanovanjske hiše smo zgradili salon oken, ki je v današnjem času nujno potreben, prav tako smo po letih poizkušanja prodrli na tržišče Nemčije in Avstrije kjer ustvarimo polovico letnega prometa.

Obiščite naš novi salon oken v Ljubljani

LOKACIJA