O podjetju

Smo družinsko podjetje z več kot 60- letno tradicijo, na področju stavbnega pohištva.

Naša vizija je postati najuspešnejše in najinovativnejše podjetje v svoji stroki. Usmerjeni smo na slovensko in tuje tržišče, kamor se imamo namen širiti z obstoječimi in novimi proizvodi. Vedno sledimo željam in potrebam naših strank.

V filozofijo podjetja verjamejo vsi naši zaposleni in se zavedajo odgovornosti, ki jim je dana. Vedo, da s svojim kvalitetno opremljenim delom, pripomorejo k odličnosti izdelka in končnemu zadovoljstvu stranke. Inovativnost in timsko delo sta ključna za uspeh podjetja, zato smo pripravljeni prisluhniti vsakemu članu podjetja.

Dodana vrednost, ki jo naše podjetje prinaša trgu oz. naše poslanstvo, je naš program izdelave stavbnega pohištva. Naš program temelji na visokokakovostni izvenserijski proizvodnji. Profili oken se lahko prilagajajo detajlom vgradnje na objektu ter željam kupcev in arhitektov.

Posledično je vsak projekt unikaten, ki se le redko ponovi na drugem objektu.
V sodelovanju z najvplivnejšimi arhitekti, smo do sedaj opremili objekte, ki so doma in v tujini prejeli najvišje nagrade na področju arhitekture.

 

Foto: Borut Peterlin, Škoda Slovenija.
Background Story

Leta 1962 je Jože Košak, oče Bojana Košaka pričel z lastno obrtjo. Klet stanovanjske hiše je predelal v manjšo delavnico, ki je imela najosnovnejše mizarske stroje. Jože se je od začetka ukvarjal z izdelavo masivnega pohištva, kasneje pa se je osredotočil na izdelavo oken in vrat.

Background Story

Očetovo obrt je leta 1985 zelo uspešno prevzel sin Bojan, ki je samo obrt povzdignil na višjo raven. Podjetje se je tako s kleti stanovanjske hiše, preselilo na sosednje zemljišče. Tam je zrasla veliko večja delavnica in podjetje, ki je takrat imelo že štiri zaposlene.

Background Story

V letu 1997 je podjetje Bojana Košaka in njegove žene Polonce, štelo že šestnajst zaposlenih. Delavnica se je skozi leta dograjevala, glede na potrebe podjetja. V tistem času je podjetju uspelo prodreti na tržišče Rusije in bivše Jugoslavije.

Background Story

Iz generacije v generacijo, je tudi Bojanu Košaku uspelo prenesti veselje do dela z lesom na svojega sina Anžeta. Anže je že polno vpet v družinski posel in tako predstavlja že tretjo generacijo stavbnih mizarjev v našem podjetju.

Background Story

Po letih gospodarske krize, je podjetje ponovno zaživelo s širitvijo. Na lokaciji stanovanjske hiše smo zgradili salon oken, ki je za današnji čas nujno potreben. Po letih poizkušanja, se nam je uspelo prebiti na nemško in avstrijsko tržišče, ki nam predstavlja polovico letnega prometa.

Obiščite naš nov salon oken v Ljubljani

LOKACIJA