OKNO KOŠAK A+ PORAVNANO

Okno smo razvili, glede na zahteve današnjega trga. Upoštevali smo smernice arhitektov in nastalo je okno, ki ima krilo in okvir poravnana iz notranje in zunanje strani. Okno ima moderen dizajn in dostopnejšo ceno, s čimer smo se skušali približati našim strankam. Zaradi poravnane zunanje linije, ni potrebe po masivnem aluminijastem odkapniku na okvirju. Za odvod vode zadošča že odkapnik na krilu. Okno ima vgrajeno dodatno tretje tesnilo, kar še poveča njegovo zrakotesnost.

 

STEKLO: Troslojno izolirano steklo s termičnim distančnikom. S steklom izbiramo ustrezno zvočno in toplotno prepustnost.
OKOVJE: Omogoča nam enoročno odpiranje po horizontalni in vertikalni osi. Uporabljamo okovje priznanega nemškega proizvajalca.
LES: Uporablja se troslojno lameliran les 1. kakovosti s FSC certifikatom. Les je brez vidnih dolžinskih spojev debeline 78 mm. Svoje produkte najpogosteje izdelujemo iz macesna, smreke ali hrasta, lahko se tudi prilagodimo željam investitorja.  
POVRŠINSKA OBDELAVA: Za površinsko obdelavo uporabljamo Remmers sistem, ki s štirikratnim nanosom zagotavlja največjo zaščito pred zunanjimi dejavniki. Barvo si stranka lahko izbere po naših vzorcih ali barvni RAL lestvici.
TESNILO: V okna vgrajujemo izredno kakovostna tesnila iz umetnih mas. Lastnost takšnih tesnil je, da ostanejo prožna daljše časovno obdobje, kot tesnila izdelana na osnovi gume.
ODKAPNIK: Na spodnji strani krila in okvirja je okno zaščiteno z aluminijastim odkapnim profilom. S tem preprečimo zastajanje vode na lesenih delih in posledično podaljšamo življenjsko dobo okna.

 

 

0,5/0,6/0,7 W/m2K Ug
1,3 W/m2K Uf
0,82/0,9/0,99 W/m2K Uw
78 mm Debelina

Eko subvencije

Izdelki mizarstva Košak dosegajo vse potrebne standarde za pridobitev Eko subvencije. Subvencijo je možno pridobiti za prenovo, kot tudi za novogradnjo. Z naše strani vam priskrbimo potrebno dokumentacijo, ki jo potem vložite na Eko sklad.

Za več informacij sledite spodnji povezavi: Eko subvencije

Zanimajo me OKNA KOŠAK A+ PORAVNANO

POVPRAŠEVANJE

Obiščite naš nov salon oken v Ljubljani

LOKACIJA