OKNO KOŠAK A+

Okno je standardne izdelave. Odlikujejo ga dobra zvočna in toplotna prevodnost, kot tudi ugodna cena.

Okno je primerno za vse vrste objektov.

 

 
STEKLO: Troslojno izolirano steklo s termičnim distančnikom. S steklom izbiramo ustrezno zvočno in toplotno prepustnost.
OKOVJE: Omogoča nam enoročno odpiranje po horizontalni in vertikalni osi. Uporabljamo okovje priznanega nemškega proizvajalca.
LES: Uporablja se troslojno lameliran les najvišje kakovosti, brez vidnih dolžinskih spojev debeline 78 mm. Svoje proizvode najpogosteje izdelujemo iz macesna ali smreke. Pri izbiri lesa se prilagodimo željam investitorja.
POVRŠINSKA OBDELAVA: Za površinsko obdelavo uporabljamo Remmers sistem, ki s štirikratnim nanosom zagotavlja največjo zaščito pred zunanjimi dejavniki. Barvo si stranka lahko izbere po naših vzorcih ali barvni RAL lestvici.
TESNILO: V okna vgrajujemo izredno kakovostna tesnila iz umetnih mas. Lastnost takšnih tesnil je, da ostanejo prožna daljše časovno obdobje, kot tesnila izdelana na osnovi gume.
ODKAPNIK: Na spodnji strani krila in okvirja je okno zaščiteno z aluminijastim odkapnim profilom. S tem preprečimo zastajanje vode na lesenih delih in posledično podaljšamo življenjsko dobo okna.
STEKLITVENA LETVICA: Glavna naloga steklitvene letvice, je mehansko vpetje stekla. Obliko letvice poljubno izbere stranka in s tem vpliva na videz okna.

 

0,7 W/m2K Ug
1,3 W/m2K Uf
1,0 W/m2K Uw
78 mm Debelina

Eko subvencije

Izdelki mizarstva Košak dosegajo vse potrebne standarde za pridobitev Eko subvencije. Subvencijo je možno pridobiti za prenovo, kot tudi za novogradnjo. Z naše strani vam priskrbimo potrebno dokumentacijo, ki jo potem vložite na Eko sklad.

Za več informacij sledite spodnji povezavi: Eko subvencije

Zanimajo me OKNA KOŠAK A+

POVPRAŠEVANJE

Obiščite naš nov salon oken v Ljubljani

LOKACIJA