OKNO KOŠAK A+ PORAVNANO

Okno smo razvili po zahtevah današnjega trga, upoštevali smo smernice arhitektov in nastalo je okno, ki ima krilo in okvir poravnana z notranje in zunanje strani. Pri oknu smo dosegli moderen dizajn in ceno v okvirjih klasičnega okna. Tako smo se lahko še bolj približali strankam. Zaradi poravnane zunanje linije smo izgubili potrebo po masivnem alu odkapniku na okvirju, za odvod vode zadošča že odkapnik na krilu. Okno ima vgrajeno dodatno tretje tesnilo, s katerim še povečamo zrakotesnost.

 

STEKLO: Troslojno izolirano steklo s termičnim distančnikom. S steklom izbiramo ustrezno zvočno in toplotno prepustnost.
OKOVJE nam omogoča enoročno odpiranje po horizontalni in vertikalni osi. Uporabljamo okovje priznanega nemškega proizvajalca.
LES: Uporablja se troslojno lameliran les 1. kakovosti brez vidnih dolžinskih spojev debeline 78 mm. Svoje produkte najpogosteje izdelujemo iz macesna ali smreke, lahko se pa tudi prilagodimo željam investitorja.
POVRŠINSKA OBDELAVA: Za površinsko obdelavo uporabljamo sistem Remmers, ki s štirikratnim nanosom zagotavlja največjo zaščito pred zunanjimi dejavniki. Barvo si lahko tudi izberete po barvni lestvici RAL.
TESNILO: V okna vgrajujemo izredno kakovostna tesnila iz umetnih mas, ki ostanejo prožna daljše časovno obdobje kot tesnila, izdelana na osnovi gume.
ODKAPNIK: Na spodnji strani krila in okvirja je okno zaščiteno z alu odkapnim profilom, ki preprečuje zastajanje vode na lesenih delih in tako podaljšuje življenjsko dobo okna.

 

 

0.7 Wm2/K Ug
1.3 Wm2/K Uf
1.0 Wm2/K Uw
78 mm Debelina

Zanima me OKNO KOŠAK A+ PORAVNANO

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Obiščite naš novi salon oken v Ljubljani

LOKACIJA