OKNO KOŠAK A+

OKNO KOŠAK A+ je okno standardne izdelave, odlikujejo ga dobra zvočna in toplotna prevodnost kot tudi ugodna cena. Okno je primerno za vse vrste objektov.

 

STEKLO: Troslojno izolirano steklo s termičnim distančnikom. S steklom izbiramo ustrezno zvočno in toplotno prepustnost.
OKOVJE nam omogoča enoročno odpiranje po horizontalni in vertikalni osi. Uporabljamo okovje priznanega nemškega proizvajalca.
LES: Uporablja se troslojno lameliran les 1. kakovosti brez vidnih dolžinskih spojev debeline 78 mm. Svoje produkte najpogosteje izdelujemo iz macesna ali smreke, lahko se pa tudi prilagodimo željam investitorja.
POVRŠINSKA OBDELAVA: Za površinsko obdelavo uporabljamo sistem Remmers, ki s štirikratnim nanosom zagotavlja največjo zaščito pred zunanjimi dejavniki. Barvo si lahko tudi izberete po barvni lestvici RAL.
TESNILO: V okna vgrajujemo izredno kakovostna tesnila iz umetnih mas, ki ostanejo prožna daljše časovno obdobje kot tesnila, izdelana na osnovi gume.
ODKAPNIK: Na spodnji strani krila in okvirja je okno zaščiteno z alu odkapnim profilom, ki preprečuje zastajanje vode na lesenih delih in tako podaljšuje življenjsko dobo okna.
STEKLITVENA LETVICA: Glavna naloga steklitvene letvice je mehansko vpetje stekla. Obliko letvice lahko poljubno izberete in s tem vplivate na videz okna.

 

0.7 Wm2/K Ug
1.3 Wm2/K Uf
1.0 Wm2/K Uw
78 mm Debelina

Zanima me OKNO KOŠAK A+

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Obiščite naš novi salon oken v Ljubljani

LOKACIJA