OKNO KOŠAK alu A+ (f4)

Okno izhaja iz klasičnega profila oken, le da je ta opremljen z zunanjo alu oblogo. Kombinacija aluminija in lesa je velik dosežek na trajnosti izdelka, saj okno z zunanje strani ščiti aluminijska obloga, ki preprečuje propadanje okna, z notranje strani imamo pa še vedno toplino in videz, ki ga lahko pričara samo les.

 

STEKLO: Troslojno izolirano steklo s termičnim distančnikom. S steklom izbiramo ustrezno zvočno in toplotno prepustnost.
OKOVJE nam omogoča enoročno odpiranje po horizontalni in vertikalni osi. Uporabljamo okovje priznanega nemškega proizvajalca.
LES: Uporablja se troslojno lameliran les 1. kakovosti brez vidnih dolžinskih spojev debeline 78 mm. Svoje produkte najpogosteje izdelujemo iz macesna ali smreke, lahko se pa tudi prilagodimo željam investitorja.
POVRŠINSKA OBDELAVA: Za površinsko obdelavo uporabljamo sistem Remmers, ki s štirikratnim nanosom zagotavlja največjo zaščito pred zunanjimi dejavniki. Barvo si lahko tudi izberete po barvni lestvici RAL.
TESNILO: V okna vgrajujemo izredno kakovostna tesnila iz umetnih mas, ki ostanejo prožna daljše časovno obdobje kot tesnila, izdelana na osnovi gume.
ALU OBLOGA ščiti okno pred propadanjem, na voljo so različne alu obloge, med katerimi lahko izbirate, vsaka ima svoj dizajn, tako da se okna lahko prilagajajo smernicam objekta.

 

0.7 Wm2/K Ug
1.3 Wm2/K Uf
1.0 Wm2/K Uw
78 mm Debelina

Zanima me OKNO KOŠAK alu A+ (f4)

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Obiščite naš novi salon oken v Ljubljani

LOKACIJA