OKNO KOŠAK A+ NOVE LINIJE

V podjetju Mizarstvo Košak smo razvili nov tip oken, ki je vnesel nove smernice na področju okenske industrije. Okno odlikuje moderen dizajn, ki se odlično vključuje v novodobno arhitekturo. Okno je popolnoma poravnano z zunanje strani, kar omogoča vgradnjo v liniji s fasado. Vgrajeno ima dodatno tretje tesnilo ter nima vidnega odkapnega profila.

 

STEKLO: Troslojno izolirano steklo s termičnim distančnikom. S steklom izbiramo ustrezno zvočno in toplotno prepustnost.
OKOVJE nam omogoča enoročno odpiranje po horizontalni in vertikalni osi. Uporabljamo okovje priznanega nemškega proizvajalca.
LES: Uporablja se troslojno lameliran les 1. kakovosti brez vidnih dolžinskih spojev debeline 78 mm. Svoje produkte najpogosteje izdelujemo iz macesna ali smreke, lahko se pa tudi prilagodimo željam investitorja.
POVRŠINSKA OBDELAVA: Za površinsko obdelavo uporabljamo sistem Remmers, ki s štirikratnim nanosom zagotavlja največjo zaščito pred zunanjimi dejavniki. Barvo si lahko tudi izberete po barvni lestvici RAL.
TESNILO: V okna vgrajujemo izredno kakovostna tesnila iz umetnih mas, ki ostanejo prožna daljše časovno obdobje kot tesnila, izdelana na osnovi gume.

 

0.7 Wm2/K Ug
1.3 Wm2/K Uf
1.0 Wm2/K Uw
78 mm Debelina

Zanima me OKNO KOŠAK A+ NOVE LINIJE

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Obiščite naš novi salon oken v Ljubljani

LOKACIJA