OKNO KOŠAK alu A+ (f4)

Okno izhaja iz klasičnega profila oken samo, da ima to okno na zunanji strani aluminijasto oblogo. Kombinacija aluminija in lesa, pripomore k trajnosti proizvoda. Okno je iz zunanje strani zaščiteno z aluminijasto oblogo, kar preprečuje propadanje okna. Na notranji strani nam okno s tem omogoči lesen videz in toplino, ki jo lahko pričara samo les.

 

STEKLO: Troslojno izolirano steklo s termičnim distančnikom. S steklom izbiramo ustrezno zvočno in toplotno prepustnost.
OKOVJE: Omogoča nam enoročno odpiranje po horizontalni in vertikalni osi. Uporabljamo okovje priznanega nemškega proizvajalca.
LES: Uporablja se troslojno lameliran les najvišje kakovosti, brez vidnih dolžinskih spojev debeline 78 mm. Svoje proizvode najpogosteje izdelujemo iz macesna ali smreke. Pri izbiri lesa se prilagodimo željam investitorja.
POVRŠINSKA OBDELAVA: Za površinsko obdelavo uporabljamo Remmers sistem, ki s štirikratnim nanosom zagotavlja največjo zaščito pred zunanjimi dejavniki. Barvo si stranka lahko izbere po naših vzorcih ali barvni RAL lestvici.
TESNILO: V okna vgrajujemo izredno kakovostna tesnila iz umetnih mas. Lastnost takšnih tesnil je, da ostanejo prožna daljše časovno obdobje, kot tesnila izdelana na osnovi gume.
ALU OBLOGA: Namen aluminijaste obloge je, da zaščiti okno pred propadanjem. Izbor alu oblog je raznolik, saj ima vsaka svoj dizajn. Tako se okna lahko prilagajajo smernicam objekta.

 

0,7 W/m2K Ug
1,3 W/m2K Uf
1,0 W/m2K Uw
78 mm Debelina

Eko subvencije

Izdelki mizarstva Košak dosegajo vse potrebne standarde za pridobitev Eko subvencije. Subvencijo je možno pridobiti za prenovo, kot tudi za novogradnjo. Z naše strani vam priskrbimo potrebno dokumentacijo, ki jo potem vložite na Eko sklad.

Za več informacij sledite spodnji povezavi: Eko subvencije

Zanimajo me OKNA KOŠAK alu A+ (f4)

POVPRAŠEVANJE

Obiščite naš nov salon oken v Ljubljani

LOKACIJA