OKNO KOŠAK alu A+ (f12)

Okno je iz zunanje strani zaščiteno s poravnano aluminijasto oblogo. Ima štirikratno tesnenje, kar mu omogoča odlično zrakotesnost. Je modernega videza in se lahko montira v ravnini s fasadnimi elementi. Iz notranje strani, sta krilo in okvir poravnana. Ni steklitvene letvice, zato ima okno poravnan in masiven videz.

 

STEKLO: Troslojno izolirano steklo s termičnim distančnikom. S steklom izbiramo ustrezno zvočno in toplotno prepustnost.
OKOVJE: Omogoča nam enoročno odpiranje po horizontalni in vertikalni osi. Uporabljamo okovje priznanega nemškega proizvajalca.
LES: Uporablja se troslojno lameliran les 1. kakovosti s FSC certifikatom. Les je brez vidnih dolžinskih spojev debeline 78 mm. Svoje produkte najpogosteje izdelujemo iz macesna, smreke ali hrasta, lahko se tudi prilagodimo željam investitorja.  
POVRŠINSKA OBDELAVA: Za površinsko obdelavo uporabljamo Remmers sistem, ki s štirikratnim nanosom zagotavlja največjo zaščito pred zunanjimi dejavniki. Barvo si stranka lahko izbere po naših vzorcih ali barvni RAL lestvici.
TESNILO: V okna vgrajujemo izredno kakovostna tesnila iz umetnih mas. Lastnost takšnih tesnil je, da ostanejo prožna daljše časovno obdobje, kot tesnila izdelana na osnovi gume.
ALU OBLOGA: Namen aluminijaste obloge je, da zaščiti okno pred propadanjem. Izbor alu oblog je raznolik, saj ima vsaka svoj dizajn. Tako se okna lahko prilagajajo smernicam objekta.
0,5 W/m2K Ug
1,3 W/m2K Uf
0,82 W/m2K Uw
78 mm Debelina

Eko subvencije

Izdelki mizarstva Košak dosegajo vse potrebne standarde za pridobitev Eko subvencije. Subvencijo je možno pridobiti za prenovo, kot tudi za novogradnjo. Z naše strani vam priskrbimo potrebno dokumentacijo, ki jo potem vložite na Eko sklad.

Za več informacij sledite spodnji povezavi: Eko subvencije

Zanimajo me OKNA KOŠAK alu A+ (f12)

POVPRAŠEVANJE

Obiščite naš nov salon oken v Ljubljani

LOKACIJA